Borduur informatie

Hier kunt u alle informatie vinden over het borduren. De producten die u vindt onder de pagina Borduren kunnen geborduurd worden.

Standaard borduring:

Bij alle borduurproducten zit een standaard borduring bij in van maximaal 7 middelgrote tekens. Is de naam die u graag wilt langer? U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor kleinere tekens. U kunt dit het beste doorgeven via de e-mail of aan het eind van uw bestelling in het veld voor opmerkingen.

Andere wensen:

Wilt u graag meer grote tekens of bijvoorbeeld ook een geboortedatum geborduurd? Dit is natuurlijk ook mogelijk tegen een kleine meerprijs. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Mogelijkheden lettertypes en kleuren:

Hieronder kunt u zien welke lettertypes mogelijk zijn, maar ook welke kleuren en de grootte van de tekst. ‘Benjamin’ is de standaard grootte. Wilt u graag een andere grootte, neem dan even contact met ons op voor u uw bestelling plaatst. Het lettertype, de kleur en de naam kunt u aangeven bij het product als u bestelt. Houd u er rekening mee dat kleuren soms kunnen afwijken per beeldscherm.

Afbeeldingen:

Hieronder kunt u zien welke afbeeldingen mogelijk zijn. Bij een aantal producten zit dit er standaard bij in. Wilt u graag een afbeelding maar zit het er niet standaard bij in? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken of dit mogelijk is en de kosten hiervoor. Het hertje kan natuurlijk ook zonder de tekst. Geeft u dit dan even door.

Ten slot:

Geborduurde producten vallen onder gepersonaliseerde producten. Deze kunnen dus ook niet geretourneerd worden. Ziet u dat u na het bestellen toch een foutje heeft gemaakt in bijvoorbeeld de naam? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Als de producten eenmaal verwerkt zijn kunnen deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden. U kunt hierover ook meer informatie vinden op de pagina algemene informatie.