Algemene informatie

Hier kunt u de algemene informatie vinden. Heeft u een vraag en staat die hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

Little Ezz:

We hebben ook een lijn speciaal voor prematuur kindjes. Deze producten kunnen ook gebruikt worden voor dysmature en sterrenkindjes. Deze producten worden met veel zorg gemaakt, maar controleer altijd met uw ziekenhuis of u deze producten mag gebruiken. Deze producten zijn gemaakt naar het boek Ieniemini baby’s van Anja Wijgers. Couveuse mutsjes hebben we al voor baby’s die geboren zijn met 24 week, kleertjes hebben we vanaf maat 38. De stoffen worden gewassen voordat ze verwerkt worden op 60 graden met Neutral wasmiddel. Als de producten klaar zijn en de foto’s gemaakt zijn worden ze weer op 60 graden gewassen en dan netjes afgesloten weggelegd totdat ze besteld worden. Heeft u de kleertjes met spoed nodig? Neem dan even contact met ons op via info@ezzpecially.nl of het nog mogelijk is dat we het dezelfde dag nog verzenden. Mocht dit mogelijk zijn voor ons, hier streven wij uiteraard naar als u spoed heeft, dan moet de bestelling wel voor 15:00 uur binnen zijn, anders wordt het helaas pas de volgende dag verzonden.

Koopjeshoek:

De producten uit de Koopjeshoek zijn producten die met korting weg mogen. Dit kan soms zijn omdat een product foutjes bevat die enigszins kunnen opvallen. Dit staat uiteraard bij de producten aangegeven. Ook kan het voorkomen dat de producten uitlopend zijn en daarom voor een leuke prijs weg mogen.

Maten:

Net zoals de maten per winkel kan verschillen, kunnen de maten ook per patroon anders uitvallen. Mocht een product anders uitvallen dan u had verwacht kunt u deze altijd binnen 14 dagen retourneren. Kijkt u hiervoor ook onder het kopje retour. Ook kunt u natuurlijk altijd van tevoren even contact met ons opnemen als u twijfelt. Koopt u een cadeautje en twijfelt u over de maat? Het is dan verstandig om een maatje groter te kopen dan het kindje nu draagt, dan weet u zeker dat de ontvanger langer plezier heeft van uw cadeau! Ook kunt u dan natuurlijk een cadeaubon bestellen, dan kan de ontvanger zelf iets leuks uitkiezen!

Cadeaubonnen:

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in elk gewenst bedrag. Wilt u graag een bedrag cadeau geven die niet standaard op de website staat? Neemt u dan even contact met ons op via de mail, dan maken wij het voor u in orde! De cadeaubonnen worden verzonden met de standaard post, of gaat met uw pakket mee als u meerdere dingen heeft besteld. Ook kunt u natuurlijk de cadeaubon rechtstreeks laten verzenden door ons naar de ontvanger! Laat ons dan even weten welke namen en tekst wij op de cadeaubon mogen zetten, dit kan bij het afrekenen bij de notities.

Afzender kaartjes:

Heeft u leuke producten uitgezocht en wilt u dit graag rechtstreeks laten verzenden naar iemand als cadeau? Dit kan natuurlijk! Wij hebben hiervoor leuke afzender kaartjes, waar wij uw naam en tekst op kunnen zetten zodat de ontvanger gelijk ziet van wie hij het pakket heeft gekregen! Als u hier gebruik van wilt maken kunt u dit neerzetten bij het afrekenen bij de notities, samen met de naam en tekst die wij op het kaartje mogen schrijven.

Verzenden:

Wij streven er naar om binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van uw betaling uw bestelling te versturen. Wij versturen onze producten met PostNL via een brievenbus pakket of een gewoon pakket. Dit is afhankelijk van hoeveel producten u bestelt en het gewicht. Het kan soms voorkomen dat uw bestelling toch in een brievenbuspakket past, terwijl u betaalt heeft voor een groot pakket. Als dit gebeurd storten wij uiteraard het overschot weer terug naar u. Mocht u vragen hebben over de verzending van uw bestelling, neem dan gerust contact met ons op via de mail.

Annuleren:

Wilt u uw bestelling annuleren? Dit kan zolang uw bestelling nog niet verwerkt is. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op via info@ezzpecially.nl met als onderwerp annuleren bestelling. Als uw bestelling nog niet verwerkt is zal deze geannuleerd worden en het bedrag terug gestort worden. Als deze al wel verwerkt is kunt u deze retourneren wanneer deze bij u aankomt. Producten die gepersonaliseerd zijn kunnen na het verwerken helaas niet geannuleerd of geretourneerd worden.

Typfout bij bestellen gepersonaliseerde producten:

Mocht u met het bestellen van de gepersonaliseerde producten een foutje hebben gemaakt in bijvoorbeeld de naam, neem dan zo spoedig mogelijk contact op via info@ezzpecially.nl met als onderwerp typfout bij gepersonaliseerde items. Als het product nog niet verwerkt is kunnen wij hier nog wat aan doen. Als deze al wel verwerkt is helaas niet meer.

Retour:

Wettelijk mag u producten altijd binnen 14 dagen retourneren. Mocht uw bestelling na het ontvangen toch niet zo zijn zoals u verwacht had, dan willen wij u verzoeken om eerst contact met ons op te nemen. De producten moeten retour worden gestuurd zoals u ze ook ontvangt. Gewassen, gedragen, vieze of kapotte producten kunnen wij helaas niet accepteren. Gepersonaliseerde producten kunnen vanzelfsprekend nooit worden geretourneerd. Retour kosten zijn voor eigen rekening.

Garantie:

Heeft u een product gekocht waar u niet tevreden over bent? Neemt u dan alstublieft contact met ons op! Wij willen graag goede producten leveren, dus als u niet tevreden bent vinden wij dit heel vervelend. Wij lossen dit dan ook graag samen met u op! Retour kosten van garantie gevallen zijn uiteraard voor onze rekening.

Betaling:

Bij ons kunt u veilig betalen via iDeal.

iDEAL | Statische banners & logo's - iDEAL