Over ons

Onze naam zegt het al, bij ons concept wordt er gestreefd naar een kleine collectie van wisselende producten zodat u verzekerd kunt zijn van een unieke handgemaakte aankoop! Van elk exemplaar wordt er maar één gemaakt. Zodat uw kindje kan stralen in een uniek product! Het spreekt dan ook voor zich dat onze producten met veel liefde en zorg gemaakt, verpakt en verzonden worden.

Ons team bestaat uit een aantal mensen. U zult het meeste contact hebben met Esther of Marjoleine. De liefde voor baby kleding maken is bij Esther begonnen toen haar eerste neefje onderweg was. Ondertussen heeft ze drie neefjes en ze vindt het heerlijk om voor hun kleertjes te maken. Deze website is dan ook ontstaan omdat Esther graag de unieke producten die zij produceert wil delen met meer mensen.

Marjoleine is voornamelijk bezig achter de schermen, van het wegbrengen van de pakketjes of beantwoorden van mailtjes, tot aan de nieuwe producten zetten op de website. Ook maakt zij de ontzettend leuke haakproducten van ‘de speelgoedkist van Oma’.