Cadeaupakket ‘Grijs met groen mini’

22.5062.50

Dit pakket bestaat uit een gehaakt commode mandje, een tutteldoekje in de vorm van een ster en een speenkoord. Ook zit er natuurlijk een cadeaubon bij met bedrag naar keuze. Het pakket kost €12,50 en hier komt het bedrag voor de cadeaubon overheen. Dit gebeurd automatisch als u uw keuze heeft gemaakt.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Het commode mandje is gehaakt door ‘Oma’ en is op de bodem gemeten ongeveer 12 cm groot. Hij is gemaakt in de kleur grijs met een groen randje. Ook zit er een tutteldoekje in dit pakket, in de vorm van een ster. De ene kant is donker grijs en de andere kant is licht grijs. Het speenkoord is gehaakt, het clipje kunt u vast maken aan de kleding of bijvoorbeeld de auto gordel van uw kindje. Zo is de speen altijd dichtbij en valt hij niet steeds op de grond. Het pakket bevat natuurlijk ook een cadeaubon van Ezzpecially, u kunt hiervoor zelf het bedrag kiezen. Dit pakket kost €12,50, normale waarde €14,95, en het bedrag van de cadeaubon komt hier dan overheen. Dit gebeurd automatisch als u uw keuze heeft gemaakt.

Wilt u het pakket rechtstreeks verzenden naar de ontvanger? U kunt dan ook de namen en de tekst invullen die op de cadeaubon mag komen te staan, dan regelen wij dit voor u. Vergeet dan niet om bij verzendadres het adres van de ontvanger in te vullen. Dit pakket wordt natuurlijk leuk ingepakt in folie.

Extra informatie

Cadeaubon

€10, €15, €20, €25, €30, €35, €40, €50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cadeaupakket ‘Grijs met groen mini’” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *